Herkullinen mango-broilerisalaatti

Syön yleensä iltapäivällä töiden jälkeen kevyen välipalan, jotta ruoka ei paina juostessa. Lenkin jälkeen tulee syötyä ravitsevammin.

Löysin reseptikokoelmastani herkullisen salaattiohjeen. Tästä mango-broilerisalaatista on tullut yksi illan suosikkiruuistamme.

Mango-broilerisalaatti
Ainekset:

broilerin mangomaustettuja fileesuikaleita
friseesalaattia
rucolaa
tomaatteja
säilykemangoa
fetajuustoa
paahdettuja siemeniä (esim. auringonkukan- tai kurpitsansiemeniä)
punasipulia

Kätevän nopeasti salaatin saa koottua käyttämällä valmista salaattisekoituspussia. Esimerkiksi VihreäKeijun Lempi-annossalaatti sisältää jääsalaattia, friseesalaattia, viinisuolaheinää ja rucolaa.

Kommentit

  1. Ihan tässä muutama päivä sitten mietin että tällaisia ruokaisia salaatteja voisi tehdä töihin evääksi. Riisi-kana sekä munakkaat alkaa taas kyllästyttää, niin jospa kokeilisi välillä vaikka kanasalaattia. Voisihan sen tehdä lämpimänä versiona. Mangoa en ole koskaan laittanut salaattiin. Tänä kesänä ostin ekaa kertaa ikinä tuoreen mangon mutta pakasteversio on parempaa. En tiedä mistä johtui, mutta hedelmälihaan jäi kitkerähkö maku kuorimisesta huolimatta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin tulee pitkälti tehtyä aina samoja, tuttuja ruokia. Siksi täytyy välillä selailla reseptejä ja etsiä uusia ideoita, jotka sitten päätyvät niiksi samoiksi, tutuiksi ruuiksi. :)

      Poista

Lähetä kommentti