maanantai 10. elokuuta 2015

Iltarasteilla

Viime viikolla iski kesäflunssa, joten jätin treenit suosiolla väliin. Iltarasteille päätin kuitenkin keskiviikkoiltana lähteä, kun sopivasti lähellä olivat. Viimeinkin kaikki meni putkeen ja löysimme mieheni kanssa B-radan kaikki 10 rastia.


4,2 kilometrin rataan saimme tosin käytettyä aikaa 1,5 tuntia. Osan ajasta selittää melko vaikeakulkuinen maasto ja flunssa. Etenimme pääasiassa kävellen. Mutta täytyy kyllä myöntää, että parilla rastilla tuli taas liikaa harhailtua. Jälkikäteen ajateltuna nekin virheet olisi olleet vältettävissä huolellisemmalla kartanluvulla. Reitillä tuli onneksi vastaan muitakin ajoittain eksyneitä. Huomattiin myös, että kannattaa vaan luottaa omaan suunnistustaitoonsa, eikä sokeasti seurata muita, sillä parilla rastilla lähdettiin ihan eri suuntiin kuin kanssakisailijat ja silti itse löydettiin seuraava rasti melko suoraan. Mihin lie olisi toinen meidät johdattanut? Samaa B-rataa olivat kuitenkin suunnistamassa.


Melko sitkeä oli tämä kesäflunssa, joten tällä viikolla ei tosiaan tullut suunnistuksen lisäksi muuta liikuntaa harrastettua. Sen sijaan olin kahtena iltana seuraamassa ja toimitsemassa nuorten yleisurheilukisoja. Lisäksi mustikkametsästä saatiin saalista pakkaseenkin.


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Jannan askeleet -juoksublogi
Maira Gall