Pöllösukat


Pöllösukat

Innostuin neulomaan pöllösukkia. Kolmet parit ovat jo valmiina, ja yhdet niistä lähdössä postitse erästä pikkutyttöä ilahduttamaan. Kahdet sukat neuloin luonnonvalkoisesta langasta ja yhdet harmaasta. Valkoisten pöllöjen ruskeat silmät olivat kätevät kiinnittää silmukkaan pujottaen, kuten ohjeessa neuvotaan. Mustat helmet eivät mahtuneet silmukasta läpi, joten ne jouduin ompelemaan käsin jälkikäteen.

Ohje: Täältä
Lanka: 7 veljestä, luonnonvalkoinen (010) tai harmaa kallio (048)
Puikot: 3,5 mm
Lisätarvikkeet: 8 askarteluhelmeä

Kommentit

 1. Eikä, taas ihan ylisöpöjä sukkia! :) Olisi niin ihanaa osata neuloa mutta mun kärsivällisyys ei tunnu riittävän opettelemiseen. Kun heti pitäisi saada tasaista ja sileää jälkeä. Kumma että juostessa hidas kehitys on ihan okei mutta sukantekijänä pitäisi olla heti mestari :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Henna! Kastelemalla tai höyryttämällä valmiit sukat saa lopputuloksesta tasaisemman.

   Poista
 2. Supersöpöt sukat tosiaan! Meidän perheessä asuu ainakin kolme pöllöfania.. minä ja lapset! Harry Pottereista innostuneina lapsilla on omat pöllöpehmolelut ja minäkin haluaisin omani - pinkin. Täytyykin tutustua tuohon ohjeeseen. Itse taitaisin tehdä nuo pöllökuviot eri värillä kuin muun sukan, että pöllöt erottuisivat entisestään. Noissa sukissa on tietystiideana tuo "pöllö piilossa" - piilossa tai esillä, silti aivan ihqut! <3 Olet taitava!! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisi muuten tosiaan tulla kivat sukat, jos pöllöt neuloisi eri värillä. Pitäisi kokeilla.

   Poista

Lähetä kommentti