sunnuntai 2. elokuuta 2015

Viikon 31 treenit

Tämän viikon treenit alkoivat mukavasti lepopäivällä. Tiistainakin juoksin vain kevyen puolen tunnin lenkin ja tein loppuun muutamat terävät spurtit. Leijonia ei onneksi lenkkipolulla vastaan tullut, eikä muitakaan kuvissa olevia eläimiä. Kuvat napsittu Korkeasaaresta. 


Keskiviikkona oli odotettu Iitti-hölkkä, joka ei sujunut niin hyvin kuin olisin toivonut. Täytyy vain ajatella, että se oli yksi kova harjoitus ja osaltaan (toivottavasti) vie kuntoa eteenpäin. Ilahduttava määrä juoksijoita oli mukana, mutta taso oli mielestäni melko kova: tavalliset hölkkääjät puuttuivat listoilta. Toivottavasti yli tunnin juoksijatkin uskaltautuisivat mukaan lähtöviivalle sitä omaa kuntoaan testaamaan.


Torstaina palauduttiin kilpailusta ja lähdettiin porukalla kuuntelemaan Anssi Kelaa. Keikki oli todella hyvä ja fiilistelin etenkin Karhun elämää kappaletta. Perjantaina juoksin kevyen 45 minuutin lenkin. Päälle tein pienen tauon jälkeen taas lihaskuntoa.


Lauantaina juoksin pitkästä aikaa kahden tunnin pitkiksen. Edelleen hyvin hitailla vauhdeilla, jotta sykkeet pysyi 130 tuntumassa. Tuntui kyllä todella turhauttavalta jarrutella vauhtia. Juoksuasentokin oli varmaan kamala. Olen nyt kesällä tietoisesti hidastanut vauhtejani, jotta pystyisin juoksemaan lenkit matalammilla sykkeillä kuin aiemmin. Toivon sen parantavan peruskuntoa, mikä pikku hiljaa johtaisi parempiin tuloksiin.

Sunnuntaina juoksin vielä lyhyen puolen tunnin lenkin. Lauantainen pitkis ei onneksi painanut jaloissa.

Kuka kuvassa?

Seuraava suunniteltu hölkkäkilpailu on vasta syyskuussa, joten elokuussa on hyvä keskittyä treenaamiseen. Toivottavasti tämä työ joskus tuottaa tulostakin. Ellen sitten ole jo urani huipulla. :)

Ma: Lepo
Ti: Kevyt 30 min.
Ke: Iitti-hölkkä
To: Lepo
Pe: Kevyt 45 min.
La: Pitkis 2h
Su: Kevyt 30 min.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Jannan askeleet -juoksublogi
Maira Gall