sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Kuivannon kymppi 2015

Kuivannon seurantalo


Orimattilassa Kuivannolla järjestetään yksi alueen parhaimmista juoksutapahtumista. Kuivannon kympillä ei ole ennakkoilmoittautumista eikä osallistumismaksua. Kyläläisten ja seurojen talkoopanos on merkittävä. Osallistujia oli tänä vuonna 669.

Alkujumppa


Itselleni tämä oli jo viides kerta Kuivannolla. Minulle on jotenkin jäänyt tunne, ettei Kuivannolla ole koskaan oikein kulkenut. Eikä kulkenut tänäkään vuonna. Vaikka juoksinkin oman Kuivannon ennätykseni 51.30. Kuvittelisin kuitenkin kuntoni olevan tällä hetkellä tulosta parempi.

Kärkitraktori


Sää oli poikkeuksellisen lämmin: + 9 astetta. Lähdinkin matkaan shortseissa ja ohuessa pitkähihaisessa paidassa. Vaatetus oli itselleni sopiva. T-paidassakin olisi tarennut, mutta sitä ei monellakaan tainnut päällä olla. Reidet tuntuivat alkuverkassa kireiltä.

Lähdin matkaan aivan liian kovaa. Ensimmäinen kilometri meni aikaan 4.18 ja seuraava 4.33. Siitä vauhti vähitellen hidastui ja neljän kilometrin jälkeen alkanut hiekkatieosuus hyydytti minut täysin. Seitsemäs kilometri painui 5.18:aan. Kolmen kilometrin hiekkatien jälkeen päästiin jälleen asfaltille ja sain vauhtiani taas nostettua. Viimeisellä 600 metrillä keskivauhti oli taas 4.30 tuntumassa. Oma mittarini näytti kokonaismatkaksi 10,6 km, jolloin keskivauhdiksi muodostui 4.50 min./km. Tapahtumassa ei ole kuin yksi sarja, joten sijoitukseni kaikkien kilpailijoiden joukossa oli 109.

Hernerokalla


Maaliintulon jälkeen nautittiin hernekeitosta, ja kotiinviemiseksi sai vielä kauralyhteen.

Oletko sinä ollut mukana Kuivannon kympillä?

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Jannan askeleet -juoksublogi
Maira Gall