sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Viikon 50 treenit

Peruslenkit tuntuvat tällä hetkellä kulkevan ihan mukavasti. Sen sijaan vauhtikestävyys on kateissa. Maanantain vauhtileikittelyssä sitä ei vielä selvästi huomannut, sillä juoksin reipasta/kovaa vauhtia vain minuutin pari kerrallaan. Puolen tunnin ajan vaihtelin vauhtia kevyestä reippaan kautta kovaan. Reippaassa vauhti oli noin 4.50 min./km ja kovassa 4.30 min./km tai alle.

Sen sijaan lauantaina juostussa tasavauhtisemmassa lenkissä huomasin, että alle vitosen vauhtia on haastellista pitää yllä. Juoksin 45 min. vauhtia tasaisesti kiristäen. Aloitin normaalista lenkkivauhdista ja lopussa vauhti oli alle vitosta. Mutta vauhdin ylläpitämiseksi sai tosiaan tehdä töitä.


Tiistaina olin laulamassa ja kuuntelemassa muun muassa Sibeliuksen säveltämiä joululauluja lasten kauneimmissa joululauluissa.

Viikon pitkästä lenkistä nautiskelin. Hitaalla tahdilla kahden tunnin aikana sai kasaan 17 km. Keskivauhti 6.55 min./km ja keskisyke 133.

Ensi lauantaina osallistun Talvijuoksu-cupin Iitin osakilpailuun. Kuinkahan sitä jaksaa kymppiä kovaa edes juosta? Ennätyksiä ei tavoitella, mutta kovavauhtista harjoitusta lähden tekemään.

Ma: Alkuverkka, VL 30 min., loppuverkka
Ti: Lepo
Ke: Teknikka- ja lihaskuntotreenit 1,5h
To: Kevyt 40 min.
Pe: Lepo
La: VK 45 min. 
Su: Pitkis 2h

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Jannan askeleet -juoksublogi
Maira Gall