sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Puolikkaan jälkeen

Vantaan puolikkaan jälkeen pidin totuttuun tapaan pari päivää vapaata juoksemisesta ja nautiskelin vielä hyvin sujuneen juoksun tuomasta fiiliksestä. Tiistaina kokeilin juoksua puolen tunnin hölköttelylenkillä. Se kulki yllättävän hyvin. Palautuminen on selvästikin lähtenyt paremmin käyntiin kuin taannoisen Espoon puolikkaan jälkeen. Myös keskiviikkona juostu lenkki tuntui ihan ok:lta. Toki puolikas vielä kropassa tuntuu, mutta hyvällä fiiliksellä lenkkejä juoksin. Tällä viikolla on illat olleet jo sen verran hämäriä, että heijastinliivitkin on saanut kaivaa esiin kaapista.


Perjantaina uskaltauduin jo tekemään vetotreeniä. Alkuverkan jälkeen juoksin 12 minuutin verran lyhtypylväsvetoja: 2 lyhtypylvään väliä reippaasti, 3 normaalia hölkkävauhtia. Lyhyen hölkkätauon jälkeen toistin samat 12 minuuttia. Vauhtileikittely toi mukavaa vaihtelua normaaliin lenkkireittiin.


Lauantaille osui kaunis, syksyinen sää: +9, auringonpaistetta. Tarkoituksena oli juosta 1,5 tunnin pk-lenkki. Alkumatka oli todella raskasta ja olin lisäksi pukenut päälleni aivan liikaa vaatetta. Vatsakin tuntui pinkeältä, sillä lähdin matkaan vain puoli tuntia ruokailun jälkeen. Onneksi olo helpottui matkan aikana ja loppupuoli reitistä kulki paremmin. Sykkeetkin pysyivät matalina.

Loppuvuodelle on suunnitteilla vielä pari-kolme hölkkäkisaa. Seuraavana Kuivannon kymppi kahden viikon päästä.

Ma: Lepo
Ti: Kevyt 30 min.
Ke: Kevyt 40 min. + 5 x lyhtypylväsvedot
To: Lepo
Pe: Alkuverkka, vauhtileikittely lyhtypylväsvedoin, loppuverkka
La: Pk 1,5 h
Su: Lepo


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Jannan askeleet -juoksublogi
Maira Gall