sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Yhteistä perheliikuntaa


Paikallinen urheiluseura houkutteli mukaan yhteiseen perheliikuntapäivään Pajulahteen. Myös meidän poppoo lähti innokkaasti liikkumaan yhdessä muiden kanssa. Sää oli onneksi suotuisa ja saimme nauttia sopivasta poutaisesta ilmasta. Kutsukirjeessä kun oli maininta, että sateen sattuessa olisimme olleet ulkona.

Kokoonnuimme nurmikentälle, jossa kisailimme toisiamme vastaan eri joukkueisiin jaettuina. Osaksi kisailimme perheet toisiaan vastaan, osaksi aikuiset lapsia vastaan. Ensimmäisenä tehtävänä oli ottaa perheselfie, jossa on mahdollisimman vähän jalkoja maassa. Hienoja, erilaisia ratkaisuja oli keksitty. Leikkimielisissä viesteissä ja kisailuissa kaikki saivat hyvin myös hien pintaan. Hännänryöstössä tulikin tehtyä nopeita suunnanvaihdoksia ja spurttailuja. Kaikkinensa hyvin onnistunut tapahtuma.

Kirsikkapuu kukkaloistossaan
Lauantainen perheliikuntapäivä toi osaltaan mukavaa vaihtelua muuten niin juoksupainotteiseen harjoitusviikkooni. Ei sillä, etteikö juoksu olisi tälläkin viikolla hyvältä maistunut. Vaihtelua hain myös suunnistuksesta ja tyttären kanssa yhdessä lenkkeilystä.

Maanantaina suunnistin taas C-radan, joka tällä kertaa tuntui ehkä liiankin helpolta. Kauas näkyvät rastit helpottivat kivasti rastia väärästä suunnasta etsivän urakkaa. Tiistaina juoksin kiihtyvävauhtisen kympin. Tasaisin väliajoin kiihdytin vauhtia niin että viimeisen kilometrin juoksin vitosen vauhtia. Tällä kertaa vauhdinnostot eivät tuntuneet vaikeilta.

Perjantaina tytär halusi lähteä rullaluistimilla lenkkiseuraksi. Teimme yhdessä 45 minuutin lenkin, jonka perään juoksin vielä alamäkivetoja. Pitkä lenkki tuttuun tapaan viikon viimeiseksi.

Kolme viikkoa Helsinki Half Marathoniin!

Ma: Suunnistus 30 min.
Ti: Kiihtyvävauhtinen 10 km + verkat
Ke: Lepo
To: Kevyt 40 min.
Pe: Pk 45 min. + 6 x 100 m alamäkivedot
La: Lepo (leikkimielistä kisailua)
Su: Pitkis 1h 40 min.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Jannan askeleet -juoksublogi
Maira Gall