sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Mökkielämää ja Mustikka Go


Olemme perheen kanssa viettäneet mökkielämää. Päivät ovat soljuneet ilman sen kummempia suunnitelmia. Kesäpäivistä on nautittu luonnonhelmassa.

Mustikat ovat saaneet minut pauloihinsa. Olen poiminut niitä useamman litran käsin pelkästään mökkitontilta. Lisäksi olemme tehneet poimuriretkiä metsään. Mustikoita tuntuu olevan metsissä nyt todella paljon. Isojakin nuo ovat. Myös vadelmia saimme kasaan mukavasti. Illalla sängyssä silmissä vilisee vain mustikanvarpuja.


Mökkeilysäät ovat olleet omaan makuuni oikein sopivia. Lämmintä, muttei liian kuumaa. Mustikoita poimiessa eivät ötökätkään ole olleet riesaksi. Leppäkerttuja sen sijaan tuntuu olevan ihan kaikkialla.

Metsässä tarpomisen lisäksi olen neulonut lapasia ja lukenut. Sekä omaa kirjaa että lapsille ääneen. Vaikka lapset lukevat jo kirjoja itsekin, kuuntelevat he mielellään edelleen minun lukemiani tarinoita. Ja mielellään heille luenkin.


Lenkillä olen säännöllisesti käynyt, mutta niistä ei ole kummoisempaa raportoitavaa. Sykkeet ovat edelleen normaalia korkeammat, vaikkei juoksu sinällään yhtään aiempaa raskaammalta tunnu. Perjantaina hölköttelin 7.20 min./km-vauhdilla, jotta sain sykkeet pysymään pitkän lenkin sykealueella.

Ensi viikon torstaina on vuorossa Iitti-hölkkä. Neljäs kerta jo sielläkin vuorossa.

3 kommenttia

  1. Upeita kuvia! Ja kuulostaa juuri sellaiselta kesälomalta, josta itsekin nauttisin 😊

    VastaaPoista
  2. Kiitos Salla ja Satu! Kiva kun jätitte viestiä.

    VastaaPoista

© Jannan askeleet -juoksublogi
Maira Gall