maanantai 6. helmikuuta 2017

Loman jälkeen juoksu kulkee taas

Metsämieli
Etelän lomaviikko teki kyllä hyvää monella tapaa. Sekä mieli että kroppa tuntuu levänneeltä. Juoksukin kulkee taas. Uudella innolla palasin kovaan harjoitteluviikkoon. Kilometrejä kertyi poikkeuksellisen paljon: lähes 60. Ihan mielellään sitä olisi nämäkin lenkit juossut etelänleirillä, mutta toisaalta, eipähän ainakaan lämpö haitannut suoritusta.

Sunnuntain vajaan kahden tunnin pitkä lenkki oli viikon harjoituksista selkeästi raskain. Lähdin matkaan lähes suoraan ruokapöydästä, mikä rasitti etenkin alkumatkasta. Lisäksi jaloissa painoi edellisillan reipasvauhtinen lenkki. Olin lauantaina juossut ensin tasaista hieman yli vitosen vauhtia puoli tuntia ja jatkoin sitten seuraavan puolituntisen hitusen alle. Alkupätkä tuntui kulkevan suhteellisen helpostikin, mutta puolivälin jälkeinen vauhdinnosto tuntui haastavalta.

Puuropaketti palkintona
Viikonloppuna olimme mukana Talvirieha-tapahtumassa, jossa oli tarjolla mäenlaskua, Muumihiihtokoulua, lumikenkäilyä, poniajelua ja Runebergin torttua. Kiersimme Metsämieli-radan, ja esikoisen kanssa osallistuimme lumikenkäviestiin. Ensimmäisellä yrityksellä toinen lumikenkä irtosi jalastani heti alkumetreillä. Toisella kerralla lähdin niin räväkästi matkaan, että lensin rähmälleni heti alkukiihdytyksen jälkeen. Lumikengillä juokseminen ei ollutkaan niin helppoa... Kaatumisestani huolimatta ylsimme palkintopallille ja voitimme paketillisen puuroa.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Jannan askeleet -juoksublogi
Maira Gall