Monipuolista liikuntaa viikolla 8


Tällä viikolla tuli liikuttua varsin monipuolisesti. Juoksun lisäksi pääsin vihdoin kunnolla hiihtämään. Lisäksi kävin kokeilemassa crosstraining-tuntia läheisellä salilla.

Juoksulenkillä kävin vain kahdesti. Tiistaina juoksin tunnin kevyen lenkin. Torstaina ohjelmassa oli tasavauhtinen reipas, jossa juoksin 12 kilometriä noin vitosen vauhtia.

Keskiviikkona ja torstaina satoi vihdoin niin paljon lunta, että ensimmäistä kertaa tänä talvena hiihtoladuille saatiin ajettua perinteisen latu-urat. Loppuviikon juoksulenkit korvautuivat välittömästi hiihdolla. Sunnuntaina kiersimme ensin koko perhe tunnin lenkin, ja sen jälkeen sivakoimme vielä mieheni kanssa kahdestaan toisen kierroksen. Nyt maltoin pitää tahdinkin riittävän rauhallisena, enkä lähtenyt ylämäissä liiaksi repimään. Laduilla tuli vastaan paljon muitakin hiihtämisestä innostuneita.


Keskiviikkoisen tekniikka- ja lihaskuntotreenin lisäksi osallistuin lauantaina paikallisen liikuntasalin tarjoamalle crosstraining-tunnille. En ole aiemmin sellaista kokeillutkaan. Tunnin aikana kävimme kiertoharjoitteluna läpi monipuolisesti eri lihasryhmiä. Tuntiin sisältyi muun muassa traktorinrenkaan pyöritystä, kuntopallon heittoa, köysien tamppausta, penkillenousua ja leuanvetoa. Ihan kiva tunti, mutta kyllä minua raitis ulkoilma edelleen houkuttelee liikkumaan sisätiloja enemmän.

Ma: Lepo
Ti: Juoksu 60 min.
Ke: Tekniikkaa ja lihaskuntoa 1,5 h
To: Juoksu 15 min. + TV reipas 12 km + 10 min.
Pe: Hiihto 60 min.
La: Crossfit 60 min.
Su: Hiihto 2 h

Kommentit

 1. Hyvä viikko ja ihania hiihtokuvia!! :) Hiihto on kerrassaan mahtava laji!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiihto on mahtava laji! Mielelläni hiihtäisin enemmänkin, mutta minkäs näille talville voi.

   Poista
 2. Vitsit mitä hyviä treenejä, ihan kaihoisasti jäin tuijottamaan viikko-ohjelmaasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli mukavan poikkeuksellinen ja monipuolinen treeniviikko. Harmi että taitaa nuo ladut jo kovaa vauhtia sulaa...

   Poista

Lähetä kommentti