torstai 26. lokakuuta 2017

Syyslomailua ja puolikkaalta palautumista

Adidas Ultra Boost ja säärystimet sävy sävyyn
Vantaan puolimaratonin jälkeen en juossut kolmeen päivään. Neljäntenäkään en vielä erityisesti tuntenut tarvetta lenkkeilyyn, mutta ajattelin sen olevan siinä vaiheessa jo hyväksi. Puolisen kilometriä juostuani tajusin, miksi juoksu on minulle niin rakas harrastus. Valtava hyvänolontunne levisi koko kroppaan. Hei, tästä minä nautin ja tästä minä saan virtaa ja hyvää fiilistä! Tuo tunne tullee helpottamaan lenkillelähtöä myös näinä syksyn kylminä ja pimeinä iltoina. Vaikeintahan on aina se sohvalta ylösnousu ja treenivaatteiden vaihtaminen. Ihan jo paleltaa pelkkä ajatus. Mutta kun lähtöpäätös on tehty ja ulko-ovi takana sulkeunut, jo helpottaa.

Ihan endorfiinipöllyssä en kuitenkaan ensimmäisiä puolikkaan jälkeen tehtyjä lenkkejäni pystynyt juoksemaan. Oikean jalan pohje kun kramppaili. Pientä kipua tuntui oikeastaan koko lenkin ajan. Onneksi tuntui olevan vain ensimmäisten lenkkien vaiva. Viimeisimmän pystyin jo juoksemaan kivutta.


Tällä viikolla perheemme koululaisilla on syysloma, joten lähdimme alkuviikosta koko perhe pienelle reissulle pääkaupunkiseudulle. Kävimme pomppimassa Superparkissa sekä tutustumassa Ateneumin Ankallisgallerian aarteita -näyttelyyn. WeeGeen lelumuseossa oli näytillä söpöjä nallekarhuja.

Tänään maahan satoi ensilumi. Kiva päästä lenkkareilla lunta narskuttamaan, vaikkakin se taitaa sulaa pois jo viikonloppuna. Hyvä sikäli, sillä olen ilmoittautunut viikonloppuna järjestettäville Pajulahti Cross Country - karnevaaleille. Kuuden ja puolen kilometrin juoksumatka odottaa.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Jannan askeleet -juoksublogi
Maira Gall