maanantai 25. toukokuuta 2015

Viikon 21 treenit

Ma: Lepo
Ti: PK 60 min.
Ke: Vetotreeni 4x1000 m + henkselivedot
To: Kevyt pururadalla 60 min.
Pe: Lepo
La: Reipas kisailu 10 min. maastossa
Su: Aamulla pitkä lenkki 1,5 h. Illalla 60 min. radalla.

Tiistaina juoksin kevyen pk-lenkin. Jaloissa tuntui vielä sunnuntaina juostu kahden tunnin pitkä lenkki. Reidet olivat jumissa. Keskiviikkona lähdin urheilukentälle vetämään tonnin vetoja. Jaksoin hyvin juosta kaikki neljä vetoa samalla vauhdilla 4.25min./km. Päälle juoksin vielä nurmella henkselivetoja eli kentän lyhyet sivut hiljaksiin hölkötellen ja kentän ristikkäissivut reippaalla vauhdilla. Keskiviikkona hölkkäsin pururadalla n. 9 km:n lenkin. Alkuosa reitistä on mäkistä ja meno tuntui todella raskaalta. Perjantaina päätinkin pitää lepopäivän.

Lauantaina jatkui oman kylän maastojuoksusarja. Näissä kisoissa myös aikuiset ovat saaneet osallistua 14+-sarjaan. Harmikseni olin taas ainut nainen lähtöviivalla. Tällä kertaa ei ollut mukana junnujakaan. Miesten sarjassa sentään oli 5 osallistujaa. Kiersimme vajaan 2 km:n reitin maastossa. Alkuun oli ”tappomäki”, jossa jäin heti jälkeen muista. Mäen päälle päästyämme saimmekin juosta mukavia metsäpolkuja pitkin ja lopussa oli helppoa lasketella maaliin hiekkaista alamäkeä. Illalla oli vielä tarkoitus lähteä kevyelle lenkille, mutta Suomen lentopallo-ottelun venyessä viiteen erään, jäi iltalenkki väliin.

Sunnuntaiaamuna juoksin pitkän lenkin 1,5 h. Juoksu oli kevyttä ja helppoa. Illalla päätimme vielä lähteä koko perhe juoksemaan kunniakierrosta kentälle. Tapahtuman tarkoituksena on kerätä varoja paikalliselle urheiluseuralle. Porukassa oli kiva juosta ja tunnissa ehdimme kiertää 27 kierrosta. Aamun lenkki ei jaloissa painanut, mutta huomenna on hyvä pitää lepopäivä.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Jannan askeleet -juoksublogi
Maira Gall