sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Vattenfall-finaali ja Ruotsi-ottelu

Ruotsi-ottelu - miesten voitokas pikaviestijuokkue
Lauantaina tuli vietettyä koko päivä kentän laidalla kisakatsomossa. Matkustimme jo perjantaina lasten yleisurheilujoukkueen mukana Ikaalisiin Vattenfall-finaaliin. Vattenfall Seuracupissa 11-17 -vuotiaat nuoret kilpailevat eri yleisurheilulajeissa. Samalla ratkotaan seurojen paremmuusjärjestys. Majoituimme Ikaalisten kylpylässä, jossa kävimme illalla myös altaissa lillumassa.

Lähdimme matkaan kahdella bussilla: ensimmäisessä matkustivat nuoret urheilijat valmentajineen ja perässä tuli pienempi vanhempien ja huoltajien bussi. Tunnelma oli korkealla molemmissa autoissa, mutta metelin määrä taisi olla hieman eri. Etenkin paluumatkalla voitokkaan Vattenfall-finaalin jälkeen. Lapset saivat järjestäjiltä myös puhallettavat torvet, jotka rääkyivät kyllä melkoisen epävireisesti.

Pidän näistä seuran yhteisistä kisamatkoista, sillä joukkueen sisällä on minusta upea yhteishenki. Lapset kannustavat ja tsemppaavat hienosti toinen toistaan. Samalla myös me lasten vanhemmat tutustumme paremmin toisiimme. Mielelläni kilpailujakin seuraan ja urheilijoita kannustan.


Vattenfall-kisailijat pääsivät illalla Ruotsi-otteluun, joka tänä vuonna järjestettiin Olympiastadionin remontin vuoksi Ratinan Stadionilla Tampereella. Illaksi oli ennustettu jopa kolmea sadepisaraa, joten olimme pakanneet mukaan lämmintä ja sateen pitävää vaatetta. Onneksi ennuste ei aivan osunut kohdilleen, vaan saimme nauttia Ruotsi-ottelun tunnelmasta kohtalaisen hyvässä säässä. Välillä vähän ripotteli, mutta ei se juurikaan kastellut. Sadeviitta piti kuitenkin hyvin lämpöä yllä.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Jannan askeleet -juoksublogi
Maira Gall