torstai 8. joulukuuta 2016

Treeniä vaihtelevissa maisemissa viikolla 48


Viime viikolla sain harjoitteluun mukavasti vaihtelua uusista maisemista. Juoksin tutuilla kotiteillä peruslenkkejä, sisäjuoksuradalla vetoja, Töölönlahden rannalla reipasta vauhtia ja liikuntasalissa jumppailin ryhmän mukana tekniikkaa ja lihaskuntoa. Viikon aikana sain nauttia myös Juha Tapion upeasta konsertista ja kannustin juoksijoita Joulujuoksussa.

Tiistaina minulla oli mahdollisuus lähteä jäähallin juoksuradalle tekemään vetoja. Sisätilat ja pitävä alusta toivat kivasti lisäbuustia kovaan treeniin. Ja hyvinhän sitä vauhtiakin löytyi.Keskiviikon tekniikkaharkoissa meitä oli paikalla huikeat kolme treenaajaa. Pienten ryhmä oli peruttu koulun discon vuoksi, mutta en tiedä, miksi meistä vanhemmistakin suurin osa oli poissa. Olipahan hyvin tilaa tehdä harjoituksia. Ja kovin tehokastakin tuo oli, kun ei aikaa mennyt jonossa seisomiseen. Teimme erilaisia liikesarjoja maassa olevilla tikapuilla. Tykästyin kovasti siihen treeniin. Ainakin kuvittelin taitavani liikkeet kovinkin sulavasti.

Perjantaina lähdimme mieheni kanssa isolle kirkolle Helsinkiin. Yövyimme hotellissa ja lauantaiaamuna teimme tunnin lenkin Töölönlahden rannalla. Kuvittelin että uusissa maisemissa ja lumettomalla tiellä reipasvauhtinen lenkki kulkisi kivasti, mutta vielä mitä... Kovin oli raskasta. Tuulikin puhalsi osan matkaa vastaisesti.

Juha Tapio ja Elastinen Hartwall Arenalla

Viikon päätti tuttuun tapaan pitkä lenkki kotimaisemissa. Tällä kertaa en olisi millään jaksanut lenkille lähteä. Sen verran väsynyt olin vielä viikonlopun riennoista. Mutta niin vain lenkin puolivälissä jo nautiskelin raikkaasta pakkasilmasta ja juoksun tuomasta endorfiinistä. Onneksi en jättänyt lenkkiä väliin!

Ma: Lepo
Ti: 15 min. kevyt + 3x1 km + 5x0,5 km vedot + 15 min. kevyt
Ke: Tekniikkaa ja lihaskuntoa 90 min.
To: Pk 70 min.
Pe: Lepo
La: Kevyt 20 min. + tv reipas 20 min. + 10 min. kevyt
Su: Pitkis 1h 45 min.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Jannan askeleet -juoksublogi
Maira Gall