sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Tunnelmia Joulujuoksusta 2016

Joulujuoksu - lähtö Finlandia-talon edustalta

Joulujuoksu - Joulupukki ja poro

Joulujuoksu - selfie
Joulujuoksu - Supercell

HO HO GO!

Helsingissä järjestettiin lauantaina 3.12. Joulujuoksu. Finlandia-talolta lähteneen juoksun järjesti Pelastakaa Lapset Ry yhdessä Runner's High kanssa. Viiden ja kymmenen kilometrin reitit kulkivat Töölönlahden ympäri. Lenkki kierrettiin joko kerran tai kaksi. Joulujuoksuun osallistumalla tuki samalla kotimaan hädänalaisia lapsia. Pääsimme pääkaupunkiin suuntautuneen viikonloppureissumme myötä reitin varrelle kannustamaan iloisia Joulujuoksijoita.

Joulujuoksu - pipopäät

Joulujuoksu - enkelit

Tapahtumassa palkittiin parhaiten pukeutuneet juoksijat. Finlandia-talon edustalla tulikin vastaan useita joulupukkeja, poroja ja enkeleitä. Moni oli kietonut ympärilleen jouluvaloja, joiden loiste pääsi oikeuksiinsa vasta juoksun edetessä, kun päivä pimeni.

Joulujuoksu - Ho ho go!

Sää oli ainakin katsojille todella kylmän tuntuinen. Pakkanen kiristi ilta kohti ja tuuli oli pureva. Kannustaessa olivat kädet ja lopulta koko kroppa aivan kohmeisia. En tiedä, miten sää juoksijoihin vaikutti.


Joulujuoksu - juoksijat Töölönlahdella

2 kommenttia

 1. Voi miten kivoja joulujuoksijoita!:) Tunnelma välittyy. Meillä olikin omat juoksut poluilla, kun iltapäivällä piti hypätä jo bussiin kohti kotia. Mukava olisi ollut osallistua tuohonkin hyvänmielen tapahtumaan:)

  Mukavaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapahtumassa oli tosiaan mukava tunnelma. Kaiken kuntoiset juoksijat ja kävelijät samalla viivalla hyvän asian puolesta.

   Poista

© Jannan askeleet -juoksublogi
Maira Gall