perjantai 20. tammikuuta 2017

Antti Tuisku juoksee Papiidipaadin tahtiin - Robin treenaa uuden tempun joka kiertueelle

Antti Tuisku Urheilugaalassa
Sain Urheilugaalassa tilaisuuden vaihtaa muutaman sanasen Antti Tuiskun ja Robinin kanssa. Koska Urheilugaalassa oltiin ja liikkuminen on lähellä tämän bloggaajan sydäntä, juttelimme tietysti Antin ja Robinin liikkuntaharrastuksista. Molemmat musiikkitähdet olivat todella sympaattisia ja iloisia haastateltavia. Oli mukava heitä jututtaa.


Papiidipaadin tahdissa

Antti Tuiskulle liikunta on parasta henkistä terapiaa. Koiran kanssa lenkkipoluilla juostessaan hän kuuntelee menevää musiikkia. Antti ei epäröi myöntää kuuntelevansa juostessaan myös omaa musiikkiaan: Papiidipaadi saa juoksuhalun syttymään. Jos viikolla ei ole keikkoja, kertyy Antille juoksukilometrejä viikossa neljästäkymmenestä viiteenkymmeneen. Liikunta on ollut hänelle tärkeää jo ennen musiikkiuraa. 14-vuotiaaksi asti hän treenasi pikajuoksua ja pituushyppyä. Tänäkin päivänä pituudessa ylittyy viisi metriä.

Urheilugaalassa Antti Tuisku esitti oletetusti uuden Mä hiihdän -kappaleensa. Hiihtourheilu on aina ollut lähellä hänen sydäntään.


Robin treenaa uuden tempun jokaiselle kiertueelle 

Liikkunta on osa Robinin päivittäistä elämää. Fyysisesti raskaat keikat vaativat hyvän kunnon. Hän treenaa salilla crossfitiä tai ottaa juoksuvetoja mäessä. Robin kertoi opettelevansa jokaiselle keikalle jonkin uuden tempun. Hurjia voltteja ja muita suorituksia hän treenaa kotipihan trampoliinilla tai Superparkissa. Liikkumisen aikana korvanapeissa soi esimerkiksi Weeknd tai Bruno Mars. Omaa musiikkiaan hän ei treenatessaan kuuntele.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Jannan askeleet -juoksublogi
Maira Gall