keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Urheilugaalassa

Urheilugaala 2017 - Vuoden urheilija 2016 Leo-Pekka Tähti

Heikki Kovalainen ja Catherine-puoliso
Sain blogini kautta upean tilaisuuden päästä mukaan Urheilugaalaan. Hartwall Arenalla järjestetyssä tilaisuudessa palkittiin vuoden parhaat urheilijat ja taustatoimijat sekä urheiluun liittyvät ilmiöt ja tapahtumat. Gaalan tavoitteena oli nostaa suomalaisen urheilun ja liikunnan arvotusta yhteiskunnassa sekä tehdä näkyväksi urheilijoiden, taustavoimien ja fanien arvo ja merkityksellisyys. Tänä vuonna juhlistettiin erityisesti itsenäisen Suomen 100-vuotista urheiluhistoriaa ja urheilugaalan 10-vuotissyntymäpäivää.

Juha Tapio, Michael Monroe ja Antti Tuisku median tentissä

Kaj Kunnas ja Robin

Pete Parkkonen ja Antti Tuisku
Pääsin tapahtumaan mukaan median edustajana. Puksuttelin siis iltapäivällä junalla kohti Pasilaa ja Hartwall Arenaa, josta noudin lehdistöpassin ennen kolmea. Minut ohjattiin median edustajille varattuun tilaan, jossa oli illan aikana mahdollisuus työskennellä. Loppujen lopuksi en tuossa huoneessa paljoakaan aikaani viettänyt, sillä seurasin urheilijoiden sisääntuloa punaisella matolla ja loppuillasta itse palkintojen jakoa mediakatsomosta.


Urheilugaala - taitoluistelijat
Meillä oli myös mahdollisuus haastatella urheilijoita. Olin etukäteen miettinyt yhden lyhyen kysymyksen, jonka halusin kysyä mahdollisimman monelta urheilijalta. Koostan vastauksista vielä erillisen postauksen. Yritin parhaan kykyni mukaan tunnistaa urheilijoita ja valmentajia. Aika hyvin siinä kyllä onnistuinkin. Alla olevassa kuvassa olevaa Wilma Murtoa pähkäilin sen verran kauan, etten ehtinyt hänestä kunnon kuvaa ottaa. Antti Tuiskun ja Robinin kanssa ehdin myös vaihtaa muutaman ajatuksen.

Ilokseni törmäsin tapahtumassa Marikaan ja Merituuliin, joiden kanssa iltaa vietin.

Urheilugaala sisääntulo

Mira Potkonen 

Jere ja Nanna Karalahti
Olipa mahtavaa olla kulissien takana seuraamassa iltaa ja toimittajien työskentelyä.

2 kommenttia

  1. Oli kyllä todella mukava sattuma, kun törmättiin tuolla! Ajattelin, että törmättäisiin jossain juoksukisassa. =) Ehkä nähdään niissäkin. =) Sinulla on todella hienoja kuvia tapahtumasta ja odotan innolla tulevia postauksia urheilijoiden haastatelujen pohjalta.=) Tsemppiä treeneihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oli kyllä tosi mahtavaa törmätä!! Kiitos sinulle upeasta illasta! Ehkä me vielä juoksukisoissakin tavataan.

      Poista

© Jannan askeleet -juoksublogi
Maira Gall