maanantai 23. tammikuuta 2017

Juoksuvire kateissa viikolla 3

Viime viikolla juoksu tuntui melko raskaalta, ja sykkeet olivat järjestään normaalia korkeammat. Kevyt hölkkä vielä meni, mutta heti pienessäkin ylämäessä huomasi, että paras vire oli kateissa.


Jos juoksu on tuntunut viime aikoina raskaalta, ovat keskiviikon sisätreenit sujuneet mukavasti. On ollut upea huomata, miten kunto on siinäkin kehittynyt. Liittyessäni ryhmään reilu vuosi sitten olin harjoitusten jälkeen melkoisen puhki. Nykyään tekniikkasarjat jaksaa hyvin, eikä puhti lopu kesken tunnin. Haastavimmat hypyt ja loikat jätän kyllä edelleen suosiolla väliin jo ihan loukkaantumisriskin takia. Noissa hyppysarjoissa huomaa hyvin, miten helpolta tekeminen vierestä katsottuna näyttää. Perässätekeminen on jo vaikeampaa. Junnujen loikat ovat ihaltavan kimmoisia ja rytmikkäitä.


Torstaina ohjelmassa olivat tonnin vedot. Juoksuvire ei edelleenkään ollut hyvä, ja kahden ensimmäisen vedon jälkeen ajattelin, etten varmaan kolmea enempää tänään jaksa. Paikat kuitenkin hitaasti vertyivät, sillä seuraavat kolme tonnia sujuivat yllättävän mutkattomasti. Tilannetta helpotti sekin, että juoksin kaikki vedot samaa vauhtia. Vauhdinlisäykseen en varmasti olisi kyennyt.

Viikonlopun pidin vapaata. Lepo on nyt paikallaan.

Ma: Pk 60 min.
Ti: Lepo
Ke: Tekniikkaa ja lihaskuntoa 1,5 h
To: Alkuverkka + 5x1000 m vedot + loppuverkka
Pe: Pitkis 1 h 45 min.
La: Lepo
Su: Lepo

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Jannan askeleet -juoksublogi
Maira Gall