Syksyn hölkkäkalenteri

Lasse Viren Hölkkä 2016
Eilen varmistuivat lasten syksyn harrastusten salivuorot ja tulevat turnausviikonloput. Niiden myötä aloin pohtia omaa juoksukalenteriani. Siinähän ne viikonloput mukavasti täyttyivätkin.

1.9. Pentin hölkkä

Elimäellä järjestetään Pestoomarkkinoiden yhteydessä pieni kylähölkkä, jossa olen kerran ollut mukana kaksi vuotta sitten. Tapahtumalla ei ole omia nettisivuja, ja tietoja juoksusta on haasteellista ylipäätään saada selville. Reilun neljän kilometrin matkalla yritän löytää itsestäni pikavaihteen. Täältä löytyy kisaraporttini edellisestä juoksustani.

10.9. Lasse Viren Hölkkä

Lasse seuraa Penttiä heti viikon päästä. Myrskylässä matka pitenee kymppiin. Jotenkin itselleni on jäänyt sellainen mielikuva, ettei juoksu ole oikein koskaan kulkenut Lassen Hölkässä. Jospa tänä vuonna tehtäisiin poikkeus.

24.9. Pääkaupunkijuoksu

Tämä tapahtuma on vielä kysymysmerkki. Haluaisin tälle tai seuraavalle viikonlopulle vielä jonkun kisan ennen Vantaan puolimaratonia. Mitään muuta varteenotettavaa en oikein ole keksinyt. Polkujuoksuja kyllä olisi tarjolla, mutta niitä en tähän väliin haluaisi. Kommentteihin saa ehdottaa hyviä tapahtumia!

Lasse Viren Hölkkä - puolimaratonin lähtö 2016
14.10. Vantaan maraton / puolimaraton

Syksyn päätavoitteeni on tänäkin vuonna Vantaan puolimaraton. Hetken haaveilin jostakin ulkomaisesta vaihtoehdosta, mutta totesin sitten, että enkkahaaveiden kannalta tuttu kotimainen vaihtoehto on paras. Ulkomaillekin olisi kiva joskus lähteä, mutta jätetään sen suunnittelu vielä tuonnemmaksi. Vantaalla toivon pääseväni alle 1.40.

5.11. Kuivannon Kymppi

Ehdoton loppusyksyn valinta! Mahtava, rento kylätapahtuma Kuivannon kylällä. Tänä vuonna Suomi 100 -juhlakuntoilu. Osallistujia ilmaisella Kuivannon Kympillä oli viime vuonna lähes 500. Mukana menossa niin huippujuoksijoita kuin kävellen liikkuvia kuntoilijoita. Vahva suositus!

Loppuvuoden osallistumiset tarkentuvat, kun niistä saadaan lisätietoa. Paikallinen Talvijuoksu Cup startannee marraskuussa, ja sen osakilpailuihin mielelläni osallistun, jos ne täyteen kalenteriini vain sopivat. Lisäksi Vantaan Aktia Maantiejuoksucup on houkutteleva vaihtoehto, jos kisoja ei lähempää löydy.

Kommentit

 1. Vielä mukavasti juoksuja kalenterissa syksyä kohden! :) 23.9 on kullervo maraton ja puolikas Lappeenrannan Joutsenossa. Mukava tapahtuma ja aika tasainen reitti.
  Kiitos kivasta blogista, seurattua tulee tiiviisti! Mielellään luen harjoittelustasi vantaan puolikasta kohti! :) Mukavaa syksyä ja onnea kisoihin!
  -Maikki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maikki viestistäsi ja kisasuosituksista! Täytyy perehtyä noihin kisoihin tarkemmin. Kierrän vuoden aikana pitkälti samoja kisoja, joten välillä on hyvä tutustua uusiinkin. Mukavaa syksyä sinullekin!

   Poista

Lähetä kommentti