maanantai 4. huhtikuuta 2016

Viikon 13 treenit

Miten kevätsäät yllättävätkään aina tämän juoksijan? Sitkeästi olen pukenut takin alle pitkähihaisen kerrastopaidan ja jo ensimmäisen kilometrin jälkeen todennut sen liian kuumaksi. Syksyllä juoksen samoilla asteilla helposti vielä shortseissa. Keväällä tuntuu olevan vaikea keventää vaatetusta. Sunnuntaina sentään rohkaistuin ja laitoin takin alle t-paidan!
Lumien sulettua ongelmaksi ovat muodostuneet myös pikkukivet, jotka jokaisella lenkillä onnistuvat hyppäämään kenkiini. En millään tohtisi pysähtyä kesken lenkkiä kenkiä tyhjentämään, joten yritän vain siirtää kiven kengässäni kohtaan, jossa se ei paina. Onneksi teiden lakaisut on jo aloitettu.

Huhtikuun myötä olen tajunnut puolimaratonin startin kutsuvan jo kahden kuukauden kuluttua. Mahtaako tässä ajassa vielä päästä puolimaratonkuntoon? Tällä kunnolla en kyseisestä matkasta selviäisi. Uskon kuitenkin peruskuntoni olevan kohdillaan - vain vauhti ja kestävyys puuttuvat.


Lihakseni ovat tällä viikolla olleet todella jumissa.  Kaikki alkoi viime lauantaisen kilpailun jälkeen ja kipu paheni tiistaisen vetoharjoituksen ja keskiviikkoisen salitreenin jälkeen. Perjantainen kevyt lenkki ei todellakaan ollut kevyt. Jalat painoivat ja juoksu tuntui vaikealta. Sunnuntaina oli onneksi jo helpompaa.

Kohti uutta viikkoa ja vauhdinmetsästystä!

Ma: Lepo
Ti: VL 4 x (3 min. reipas, 2 min. kova, 3 min. kevyt)
Ke: Juoksutekniikkaa ja lihaskuntoa 1,5 h
To: Lepo
Pe: Kevyt 60 min.
La: Lepo
Su: Pitkis 1,5 h

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Jannan askeleet -juoksublogi
Maira Gall