maanantai 27. maaliskuuta 2017

Kevät yllätti juoksijan


Vaikka olen hehkuttanut valoisia iltoja ja sulien teiden myötä parantuneita juoksuvauhteja, pääsi kevään lämpö tänäkin vuonna yllättämään tämän juoksijan.

Puin päälleni vanhasta tottumuksesta pitkät trikoot, takin alle pitkähihaisen paidan, päähän pipon ja käsineet käsiin. Kaulaan vielä tuubihuivi lämmittämään,

- vaikka lämpömittari näytti lähtiessä + 9 astetta, ja aurinkokin paistoi

- vaikka tiedän, että minulle tulee juostessa helposti kuuma

- vaikka sanotaan, että lämpömittarin lukemaan tulee lisätä 10 astetta ja pukeutua lenkille sen mukaisesti

- vaikka mies päätti laittaa t-paidan takin alle

- vaikka pihalla seistessä ei tuntunut tippaakaan kylmältä.

Niinpä niin. Voitte arvata, että kuuma tuli ja hiki virtasi pipon alla. Kuumuuden olisin tosin vielä kestänyt, mutta lisäksi askel tuntui raskaalta ja sykkeet nousivat tavallista korkeammalle. Päivän pitkä lenkki kutistui puoleen.

2 kommenttia

  1. Tutulta kuulostaa... Ihan varmuuden vuoksi tulee laitettua pitkähihainen ja pipo, kun vähän tuulee tai on pilvistä, ettei vaan vilustu... Ei nämä vielä ole kesäkelejä vaikka moni jo shortseissa juokseekin! :D No, ehkä tässä jo seuraavan lyhyen lenkin uskaltaa mennä vähemmillä vaatteilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minäkään vielä shortseissa sentään lähtisi, mutta sen pitkähihaisen takin alla voisi kohta t-paitaan vaihtaa. Pipon ja käsineet nyt saa helposti pois juostessakin. :)

      Poista

© Jannan askeleet -juoksublogi
Maira Gall