Viikon 30 treenit

Aloitin tämän viikon treenit minuuttivedoilla. Alkuverkan jälkeen juoksin 10 x 1 min. vetoja kahden minuutin palautuksilla. Juoksin edestakaisin pururadalla, jolloin joka toinen veto tuli juostua lievään alamäkeen. Mukavasti vedot kulki.Tiistaina suuntasimme mieheni kanssa iltarasteille, B-radalle. Puolitoista tuntia tuli taas metsässä liikuttua, mutta itse suunnistuksella ei pääse kehumaan. Teimme todella pahan virheen kolmosrastin kanssa ja etsimme sitä täysin väärästä suunnasta. Väärässä paikassa pyöriessä tuhrautui aivan liikaa aikaa. Lopulta päätimme palata kakkosrastille ja otimme uuden suunnan: täysin toiseen suuntaan... Sen jälkeen seuraavat rastit löytyivätkin ihan mukavasti. Harmi että aikaa oli alkumatkasta kulunut niin paljon, että jouduimme luovuttamaan 7-rastin kohdilla ja palamaan suorinta tietä lähtöpaikalle. Mukavaa liikuntaa ja kokemusta tuli kyllä taas rutkasti.

Keskiviikon pidin lepoa, sillä suuntasimme perheen kanssa Helsinkiin. Lapset kieppuivat Linnanmäen laitteissa ja me vanhemmat yritimme pysyä perässä. Laitekummit olivat pelastuksemme: kun lapsen pituus ei yksin riittänyt laitteeseen, saatoimme pyytää huvipuiston työntekijän lapsemme "huoltajaksi" laitteeseen. Näin lapset saivat kokea myös vuoristoradan ja kehrän. Esikoinen innostui kingistä. Itselle tuli huono olo pelkästä katselemisesta. :)

Torstai-iltana juoksin sadekuurojen lomassa kevyen 45 minuutin lenkin.

Perjantaina oli vuorossa vk-lenkki. Alkuverkan jälkeen kiihdytin tasaisin väliajoin vauhtia. Juoksu tuntui kulkevan ihan mukavasti, vaikka yllätyinkin siitä, miten vaikeaa oli pitää yllä edes vitosen kilometrivauhtia.

Vuoristorata

Lauantaina pidin lenkkeilystä vapaapäivän ja sunnuntainakin tein vain reilun tunnin pk-lenkin, sillä ensi keskiviikkona juostaan Iitti-hölkkä.


Ma: Alkuverkka 15 min., 10x1min. vedot, loppuverkka 10 min.
Ti: Suunnistus 1,5h
Ke: Lepo
To: Kevyt 45 min.
Pe: Alkuverkka, VK 30 min., loppuverkka
La: Lepo
Su: PK 1h 10 min.

Kommentit