Juoksulenkillä marraskuussa

Kesän ruusu
Marraskuu lenkkikuukautena tuntuu mietityttävän kanssabloggaajia. Pimeät, sateiset illat kun eivät kannusta ulkoilemaan. Mieli tekisi käpertyä sohvannurkkaan ja nauttia takkatulen lämmöstä. Pohdinnoissa on tuotu esiin monia hyviä keinoja kaamosväsymyksen loitontamiseksi. Yksi hakee motivaatiota marrasputkesta tai kehonhuoltohaasteesta, toinen ilmoittautuu mukaan treeniporukkaan ja yhteislenkeille, kolmas pyrkii ulkoilemaan valoisan aikaan. Usein kai vaikeinta onkin se lähteminen. Vaihtaa ne lenkkivaatteet ylle ja avata ovi kylmenevään iltaan. Sen jälkeen jo helpottaakin.

Huurteinen ruusu
Itsellä marraskuu ei poikkea muista juoksukuukausista. Nautin juoksemisesta tällä hetkellä niin paljon, ettei sää minua lannista. Erityisesti seuraavat kolme asiaa saavat minut sitomaan lenkkareiden nauhat myös marraskuussa.

Tavoite
Haluan testata rajojani juoksijana ja olen valmis tekemään töitä sen eteen. Nämä syksyn aikana juostut kilometrit palkitsevat toivottavasti keväällä kovempina juoksutuloksina.

Rutiini
Juoksusta on tullut tärkeä osa elämääni. En osaisi olla ilmankaan. Valitsen mieluummin lenkin kuin vietän koko illan sisätiloissa. Tiedän saavani liikunnasta juurikin sitä virtaa, jota näinä syksyn pimeinä päivinä tarvitaan.

Juoksuohjelma
Kun treenit on etukäteen suunniteltu ja merkitty kalenteriin, tulee ne todennäköisemmin myös toteutettua.

Talven ruusu
Ruusu meidän pihassa vielä sinnikkäästi kukkii, vaikka varsi taipuu jo maata kohti.

Treenit viikolla 44

Ma: Pk 45 min.
Ti: Lepo
Ke: Sisätreeni 90 min. (lihaskuntoa ja tekniikkaa)
To: 15 min. + 4x1 km vedot + 15 min.
Pe: Pk 45 min.
La: Lepo

Kommentit

 1. Voi että, ihania kuvia! Minunkaan juoksuinnostusta ei marraskuun kylmät ilmat ja pimeät illat haittaa. Johtuu varmaan siitä, että takana on puolitoista kuukautta juoksutaukoa, joten juoksemaan tekee kovasti mieli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsi! Hienoa että olet taas päässyt tauon jälkeen juoksemaan. Treeni-intoa!

   Poista
 2. Samoin täällä juostaan säässä kuin säässä. Tosin nyt olen tässä kuussa päättänyt panostaa enemmän lihaskuntootreeneihin, mutta huomaan haikailevani juoksun pariin :) Sitä juoksun aikaista tunnetta ei näytä voittavan sitten mikään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellä juoksu on tällä hetkellä niin vahva, että muut lajit ei houkuta yhtään. Tai no hiihto kyllä myös. Lihaskuntotreenit on mun heikkous. Pitäisi sen suhteen tsempata.

   Poista

Lähetä kommentti