Oivalluksia-haaste

Pikkuliten haastoi minut mukaan Oivalluksia-haasteeseen. Puhelimen kuva-arkistosta tuli poimia enintään 10 kuvaa, joista kumpuaa jotain oivalluksia. En juurikaan kuvaa puhelimellani, joten sovelsin tätä haastetta ottamalla mukaan myös kameralla otettuja kuvia.


Etunimi
Jaana, Jonna tai Jenna. Edelleen nimeä saa oikoa, vaikka se nykyään löytyy jo almanakastakin. Pidän silti kovasti harvinaisesta etunimestäni, joskin Stadionin valloitusta varten täytynee kehittää jokin taiteilijanimi.


Lentopallo. 
En ole lajia koskaan itse harrastanut, mutta ottelukatsomossa olen paljon istunut. Nykyään lasten lentopalloharrastuksen myötä laji on mukana arjessa. Myös miesten maajoukkueen pelejä tulee seurattua.

Vasen
Olen vasenkätinen. Väittävät vasenkätisten olevan luovia ja taiteellisia. En ole koskaan kokenut ongelmaksi väärän käden saksia tai purkinavaajaa. Harmittelen toisinaan, etten ryhtynyt lentopallon tai tenniksen pelaajaksi.


Oikein, nurin 
Rentouttavaa, koukuttavaa. Puikoilla on lähes aina jokin työ meneillään. Neulon useimmiten muiden suunnittelemia malleja, sillä neulon mieluummin kuin suunnittelen. Missä lie piileksii se vasenkätisen luovuus? Neuloessa olen muuten ajoittain pähkäillyt pitsikuvioita, miten ne vasenkätisesti tehdäänkään.


Luonto
Näissä maisemissa mieli lepää. Lenkkini juoksen mieluummin raittiissa ulkoilmassa kuin matolla.


Aamupala
Yksi päivän tärkeistä aterioistani on aamupala. Kaurapuuroa marjoilla, kiitos!


Ötökät.
Inhoan hämähäkkejä, koppakuoriaisia ynnä muita öttiäisiä. Rottia minulla sen sijaan on ollut lemmikkinä.


Juoksu
Ne harvat kännykästäni löytyvät kuvat on otettu juoksutapahtumista. Se kertonee paljon.

Haastan mukaan Pilkkujen kanssa lenkkeilevän sekä Hirveetä menoa Marikan. Haasteen alkuperäinen ohjeistus löytyy Ninan verkkareissa -blogista.

Kommentit

 1. Oi, kiitos haasteesta, Janna! :) Täytyypä selailla puhelinta.

  VastaaPoista
 2. Hyviä oivalluksia! :) Tuo etunimen tavaaminen kuulostaa tutulta, varsinkin lapsena jouduin jatkuvasti oikaisemaan, etten ole Johanna enkä myöskään Joanna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykyään tuntuu, että vanhemmilla ihmisillä on edelleen enemmän haasteita nimeni kanssa kuin nuorilla.

   Poista
 3. Kiitos tuhannesti Janna! Katkaiset mun blogipimentoni.. Sillä sain vihdoinkin aiheen mistä kirjoittaa.. =) Kiitos! Välillä olisi aikaa ja sitten ei keksi mitään. Tai sitten ei ole kuvia. Sitten kun ei ole aikaa, niin tietysti sattuu ja tapahtuu ja voisi kirjoittaa vaikka mitä.
  Kiitos vielä. =)

  VastaaPoista
 4. Näitä pieniä oivalluksia on kyllä niin kiva lueskella:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen kanssa mielelläni lukenut näitä muiden blogeista. Välillä vähän muutakin kuin juoksuraportteja. :)

   Poista
 5. Ihania kuvia ja oivalluksia!

  Oikeakätisenä ei tule ajateltua, mitä haasteita ja etuja vasenkätisyydestä voikaan olla. Mulle muuten kutominen oikeakätisenäkin on aika tuskaa ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti